Proximus Skynet Advertising breidt videoaanbod verder uit

FacebookTwitterLinkedIn

Het Videopower-aanbod van Proximus Skynet Advertising wordt verder uitgebreid met enkele grote namen, die het bereik ook op socio-demografisch vlak gevoelig vergroten.

Proximus Skynet Advertising heeft een groot aantal nationale en internationale premium websites toegevoegd aan zijn video advertising, waarmee het bereik gevoelig vergroot. Het gaat om nieuwssites als Lemonde.fr, Huffingtonpost.fr, Liberation.fr, RTL.fr en Cinetelerevue.be.

Het mannelijk publiek wordt op zijn sportieve wenken bediend met sites als F1journaal.be, Soccerspot.be, Voetbal24.be en Horses24.be. Tenslotte wordt ook het vrouwelijk publiek ruim bediend met de toevoeging van IT-girl.be, Beautygloss.nl, Misslipgloss.nl, Manontilstra.nl, Pinkypolish.nl en Grazia.fr.

Met sites als Zoomin.tv, Dailymotion, ePlayer, Twitch.tv en SpilGames beschikt Proximus Skynet Advertising reeds over een ruim video advertising aanbod. De uitbreiding zorgt niet alleen voor een groter bereik van het Videopower-aanbod, maar ook voor ruimer bereik van de socio-demo packs voor de doelgroepen kids (5-15 jaar), teens (12-18 jaar), young adults (18-34 jaar), active men (18-54 jaar) en active women (18-54 jaar).

Ook in het bestaande aanbod wordt er vernieuwd. Zo is er vanaf nu op Dailymotion de innovatieve 360° pre-roll te verkrijgen. Kijkers kunnen nu zelf de advertentie in handen nemen, door de cursor in het scherm te bewegen en zo de spot van uit alle hoeken te bekijken. Een interactieve ervaring voor de kijker en een blikvanger voor een merk.