Propaganda verwelkomt Gonda Lontings als Client Service Director

FacebookTwitterLinkedIn

Sinds 9 juni is Gonda Lontings de nieuwe Client Service Director bij Propaganda, het onafhankelijke communicatie-adviesbureau gespecialiseerd in content marketing en de creatie van branded content.

Propaganda won de afgelopen maanden verschillende competities. Gonda zal het bureau helpen om de sterke en structurele groei mee te managen. Ze brengt uitgebreide kennis en bewezen succesvolle ervaring in sales en marketing, advertising regie, content en agency team lead bij bedrijven als Rossel, Medialogue en McCann.

Michel Libens, managing partner en CEO van Propaganda: “Iedereen in onze sector kent haar als een enorm professionele kracht die in staat is klanten en teams fundamenteel sterker te maken.”

Gonda Lontings: “Ik ben blij deel te kunnen uitmaken van dit team ‘storytellers with a purpose’. De afgelopen maanden werd het nog duidelijker dat slimme en relevante content vandaag essentieel is voor een bedrijf, voor een merk. Via alle mogelijke content platformen een relatie opbouwen met de klant, deze versterken en omzetten in actie, daar is Propaganda de ideale partner voor.”