Gentse f-twee vervoegt de Propaganda Group

FacebookTwitterLinkedIn

Het Gentse f-twee is overgenomen door de Propaganda Group. Het bureau is bladenmaker voor ondermeer de stad Gent, de provincies Oost- en West-Vlaanderen en diverse overheden. De Propaganda Group bestaat nu uit vijf ondernemingen in de communicatiesector: Propaganda en Content Makers (beide in Zaventem), We Are Digital en Cypres (beide in Leuven) en nu ook f-twee uit Gent.

Frank Goetmaeckers, uitgever/oprichter van f-twee, vertelt: “Naarmate mijn pensioenleeftijd naderde, wou ik dit schip in een veilige haven leggen. De vloot van de Propaganda Group had absoluut mijn voorkeur. Niet alleen ken ik Michel Libens en Gerrit Tulkens al bijzonder lang, ik heb ook veel respect voor de manier waarop ze in het zakenleven staan en voor de indrukwekkende groei die ze gerealiseerd hebben. Voor onze klanten verandert er niks: dezelfde mensen binnen f-twee blijven dezelfde magazines maken. Bovendien kunnen ze nu ook proeven van de digitale expertise die de Propaganda Group groot gemaakt heeft.”

“Het magazinemakersteam van f-twee zijn échte vakmensen. Kwalitatief werk creëren én maken, zit in hun DNA. En dat doen ze voor de grootste aankooporganisatie in ons land: overheden. Het craftmanship en het professionalisme van f-twee gaan we binnen onze groep verder kunnen uitdragen vanuit Gent”, zegt Gerrit Tulkens, Managing Partner/Founder van Propaganda.