PINK, Juttu en Pink Ribbon België organiseren samen Pink Ribbon Radio

FacebookTwitterLinkedIn

Van 8 tot en met 13 augustus 2022 slaan PINK, Juttu en Pink Ribbon België de handen in elkaar voor Pink Ribbon Radio. Een week lang zendt PINK Radio live uit vanuit het Brugse filiaal van conceptstore Juttu, zetten ze alle acties van Pink Ribbon in de spotlights en zamelen ze via verzoekplaten geld in voor het goede doel.

Pink Ribbon Radio is een samenwerking om geld in te zamelen ten voordele van Pink Ribbon. Pink Ribbon vzw is de nationale organisatie die zich inzet voor een betere medische behandeling van borstkanker en het verhogen van de levenskwaliteit van borstkankerpatiënten. Ze zetten verschillende projecten op in België met het oog op preventie en vroegtijdige opsporing van borstkanker, alsook psychosociale zorg van patiënten en hun omgeving.

Eind december vorig jaar startte PINK als eerste een vrouwenzender (voor vrouwen tussen 20 en 45 jaar) in Vlaanderen. In het begin louter online, maar al snel ook via FM en DAB+. De uitzendingen vinden plaats in Juttu, een concepstore voor fashion, home & deco, beauty, food, boeken en cadeau-ideeën.

We zijn erg blij dat we Pink Ribbon radio mogen hosten in Juttu Brugge. Alle aandacht die we kunnen geven aan informatie en sensibilisering rond borstkanker is enorm belangrijk. Het kan écht het verschil maken”, vertelt Greet Anthoni, PR Manager van Juttu.

De uitzendingen van Pink Ribbon Radio zijn van 8 t.e.m. 13 augustus te beluisteren via alle kanalen van PINK online via www.pinkradio.be, bijna alle radioplatforms en mobiele apps, de radioplayer.be app, via FM aan de kust en via DAB+ in West-Vlaanderen.