Argenta en Team Lewis vormen nieuw partnerschap

FacebookTwitterLinkedIn

Argenta slaat de handen in elkaar met PR- en marketingbureau Team Lewis. Met een proactieve PR-aanpak wil Argenta zijn groeistrategie op het vlak van klanten en werknemers versterken.

Argenta is als bank- en verzekeringsgroep actief in België, Nederland en Luxemburg. De bank heeft zijn centrale hoofdzetel in Antwerpen, maar heeft ook een uitgebreid net van zelfstandige kantoren. Team Lewis, het communicatiebureau met expertise in PR, marketing en digitale communicatie, heeft kantoren in Antwerpen en Brussel.

Vanuit hun gemeenschappelijke uitvalsbasis in Antwerpen bundelen de twee partners hun krachten.

Argenta is een bank die zich laat kenmerken door een bewuste visie op eenvoud, duurzaamheid en nabijheid. Deze Belgische bank-verzekeraar bezit bovendien een schat aan expertise over alle financiële sleutelmomenten uit ieders leven. Vanuit Team Lewis werken we dan ook graag mee om hun expertise en visie in de schijnwerper te zetten”, vertelt Sara Thys, hoofd Team Lewis Antwerpen.

Ook Inge Ampe, CCO van Argenta, is enthousiast over de samenwerking: “Voor ons voelde de match met Team Lewis natuurlijk aan. Ook zij staan met een professioneel team klaar voor hun klanten en gaan volop voor die persoonlijke aanpak. We spreken dezelfde taal. Daarom kijken we met plezier uit om samen met Team Lewis de mooie verhalen van Argenta te laten spreken.