Radio2 Benebene maakt nieuwe start als VRT Radio Bene

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf vandaag luister je niet langer naar Radio2 Benebene, maar naar VRT Radio Bene. Deze nieuwe digitale radiozender focust op de mooiste evergreens en de beste artiesten van bij ons. VRT Radio Bene is beschikbaar via DAB+, VRT MAX, digitale televisie of smartspeakers.

Radio2 Benebene werd op 25 april 2020 door de VRT in het leven geroepen om artiesten van bij ons nog meer in de schijnwerpers te zetten. Eerst alleen nog te beluisteren als muziekstream via de Radio2-app en Radio2.be, sinds 1 november 2021 ook op DAB+. Nu maakt Radio2 Benebene een nieuwe start als de nieuwe digitale radiozender VRT Radio Bene.

Rino Ver Eecke, nethoofd Radio2 en VRT Radio Bene: “Je hoort op Radio Bene ook bekende stemmen die alles aan mekaar praten. Ik ben vooral heel blij met de drie nieuwe presentatoren Barbara Dex, Yannick Bovy en Belle Perez. Voor het najaar hebben we al mooie acties gepland met de Radio Bene Evergreen 1000 als hoogtepunt.”

De bekende en vertrouwde stemmen blijven uiteraard present in de programmatie van VRT Radio Bene: Herbert Verhaeghe, Cathérine Vandoorne, Peter Verhulst, Lars De Groote, Vanessa Vanhove, Peter Hermans, Luc Appermont en Guy De Pré.