Outsight verandert officieel van naam naar Billups

FacebookTwitterLinkedIn

De naam Outsight verandert nu officieel naar Billups.

Koen Van Rhijn, Managing Director: “Deze naamswijziging weerspiegelt onze groeiende aanwezigheid en voortdurende toewijding aan het leveren van uitstekende service aan onze klanten en partners. We worden vanaf nu ondersteund vanuit de internationale support van Billups. Dit betekent dat we nieuwe tools zullen introduceren om het plannings- en boekingsproces te vereenvoudigen (waaronder de uitrol van de Proposal tool), verrijkt met mapping insight, evaluaties en gedetailleerde Excel files. Bovendien zullen onze internationale teams paraat staan om ons extra rapporten en studies aan te leveren. Denk hierbij aan gegevens- en rapportage-analyse, evenals brand monitoring, drive-to-store studies en impact- en app-download studies.”

Er zijn enkele verschuivingen binnen het team van Billups. Philippe Sattler (finance), Mark Vanpee (IT) en Nicolas de Lophem (Client Service Manager) zullen het bedrijf verlaten.

Met deze veranderingen wordt ook een nieuw directieteam in functie gezet. Koen Van Rhijn zal de rol van Managing Director op zich nemen, bijgestaan door Samantha Pearce als Business Director. Jos Van Campenhout zal aan boord blijven als Executive Advisor en Koen ondersteunen, evenals internationaal actief zijn in de verdere uitbouw van Billups.