MTV Networks wordt Viacom International Media Networks en lanceert verkooporganisatie BE VIACOM

FacebookTwitterLinkedIn

MTV Networks heeft gisteren aangekondigd dat het gaat opereren als Viacom International Media Networks. Onder deze naam zal het bedrijf alle internationale merken en ondernemingen van Viacom vertegenwoordigen en rapporteert het rechtstreeks aan Viacom. Viacom International Media Networks verenigt MTV Networks International, BET International en de zenders van Paramount Pictures in één divisie voor de internationale markt.

 

Tegelijk met deze stap kondigt Viacom International Media Networks ook de lancering van zijn internationale verkoopdivisie BE VIACOM aan. BE VIACOM wordt een oplossing voor brand engagement voor merken die zich wereldwijd richten op kinderen, jongeren en jongvolwassenen wereldwijd. Brand engagement-oplossingen binnen het Viacom International Media Networks-portfolio van mediamerken zijn onder meer reclame, promotie, branded content, brand experience, digital activation, sponsoring en licentieverlening.

 

Voor de Belgische markt sloot Viacom International Media Networks een partnership met SBS Belgium, dat vanaf 1 januari 2012 zal instaan voor de commercialisering van de zenders TMF, MTV, Nickelodeon en Nick Jr.