Paramount kiest voor Ads & Data en Transfer

FacebookTwitterLinkedIn

De reclameregies Ads & Data en Transfer kondigen officieel hun samenwerking met mediagroep Paramount Global in de Benelux aan. Beide regies voorzien sinds 1 januari 2023 de advertentieruimte voor verschillende thematische zenders van de groep. Zo vertegenwoordigt Ads & Data MTV en Comedy Central in het noorden van het land en vertegenwoordigt Transfer op zijn beurt MTV in het zuiden, Nick Jr. in het noorden en Nickelodeon in heel België.

Door de komst van MTV in het noorden en Comedy Central blijft Ads & Data verder timmeren aan een breed aanbod voor haar adverteerders. Dankzij de toevoeging van de drie Nickelodeon zenders versterkt Transfer haar positie als marktleider van de Belgische kidsmarkt voor thematische televisie.

Beide reclameregies zijn verheugd om samen te werken met Paramount, wat een onderdeel is van Paramount International Networks dat op zijn beurt deel uitmaakt van de multinational Paramount Global. Tot nu toe was de regie voor deze zenders in handen van DPG Media, maar deze samenwerking werd eind december stopgezet.

Rogier Van de Paverd, Country Manager Paramount Global Benelux: “Transfer en Ads & Data zijn gerenomeerde partijen in de Belgische markt en zijn complementair aan elkaar als het gaat om de representatie van het portfolio van Paramount. Wij zijn ervan overtuigd dat deze combinatie gaat zorgen voor een optimale representatie van Paramount in Belgie.”

Michel Dupont, General Manager Transfer: “Onze vernieuwde samenwerking met Paramount Benelux zorgt voor een complementaire aanvulling op ons huidig portfolio. Met deze aanwinst wordt Transfer een essentiële partner voor adverteerders op de Belgische kidsmarkt. Daarbij stijgt het commercieel marktaandeel bij Transfer in het noorden van 11% naar 12% en in het zuiden van 10% naar 12%.”

Bart Demeulenaere, CCO Ads & Data: “Ads & Data is blij om de commerciële belangen van deze thematische zenders te mogen behartigen. Door de combinatie met onze Play-zenders, Dobbit TV, BBC First, History Channel en njam! beschikt Ads & Data over een complementair zenderaanbod. Door dit breed zenderaanbod kunnen wij de adverteerder een optimaal bereik garanderen.”