JCDecaux vernieuwt aanbod op Brussels Airport

FacebookTwitterLinkedIn

Begin 2018 hernieuwde Brussels Airport haar vertrouwen in JCDecaux als publicitair exploitant. Sindsdien heeft JCDecaux 80% van het aanbod vernieuwd, waarbij de focus vooral gelegd werd op innovatie en kwaliteit.

Er werden 45 digitale borden van het type iVision van 75’’ en 85’’ geïnstalleerd, die beantwoorden aan de meest geavanceerde technologische standaarden. De installaties zijn ontwikkeld in een specifiek design, om ze esthetisch perfect in te passen in de architectuur van de luchthaven. De 85’’ schermen zijn bovendien gemonteerd op zuilen van meer dan 2 meter boven de grond, waardoor de zichtbaarheid van de campagnes enorm vergroot.

Een van de meest opvallende installaties is de kubusvormige digitale constructie die zich bevindt op het punt waar alle passagiersstromen samenkomen. Deze bestaat uit 4 schermen die opgesteld zijn in de vorm van een kubus waardoor voorbijgangers helemaal meegezogen kunnen worden in de animaties. Verder zijn er ook verschillende nieuwe digitale installaties in groot formaat geplaatst op strategische locaties. Zo zijn er aan het plafond tweezijdige digitale schermen bevestigd van 18m² alsook enorme LED-wanden. Deze constructies bieden de adverteerders een unieke zichtbaarheid en zorgen voor een moderne uitstraling.

Voor adverteerders betekent dit digitaal aanbod een belangrijke toename in flexibiliteit, zowel naar planning als op het vlak van segmentatie van bereik. Intelligente tools laten toe dynamische content te gebruiken die in real time kan wijzigen naargelang specifieke feiten zoals bijvoorbeeld de weersvoorspelling, resultaten van sportmanifestaties of zelfs de herkomst van de passagiers.

Daarnaast is er de mogelijkheid om creatieve oplossingen op maat te laten uitwerken zoals podia, events, of zones die helemaal ingericht zijn in functie van een totale merkbeleving. Dit volledig nieuwe aanbod zal zowel de beleving van passagiers als de impact voor de adverteerder verhogen en de mogelijkheden om engagement te creëren vergroten.