IP Radio gaat voluit voor digitale audio met AdsWizz

FacebookTwitterLinkedIn

IP Radio gaat voluit voor digitale audio en sloot daarvoor een overeenkomst met AdsWizz, de Belgische wereldspeler in audio-adserving.

 

Naast het gebruik van de AdsWizz adserving technologie, breidt de regie ook haar portfolio uit met de exclusieve regie van Adwave (het audio network van AdsWizz) voor de Belgische inventory van beluisterde buitenlandse audio/radio.

 

Door deze exclusieve samenwerking ontstaat nu een groot Belgisch audio pre-roll en mid-roll aanbod. Het nieuwe aanbod van 7 miljoen maandelijkse luistersessies zal als “stand alone” aanbod worden samengevoegd met het bestaande pre-roll aanbod op de radio`s in regie bij IP. Als kers op de taart is deze digitale audioreclame, dankzij de technologie van AdsWizz, niet te stoppen door adblockers.

 

AdsWizz biedt technologische advertentie-oplossingen aan voor de digitale audio en radio-industrie. Haar server-side oplossingen en wereldwijde audio adexchange biedt aan adverteerders unieke targetting oplossingen en biedt aan audio-uitgevers krachtige nieuwe manieren om hun bereik te commercialiseren.

 

IP Radio is de radioregie die werkt voor Bel RTL, Radio Contact, Nostalgie, FUN Radio, Mint en Chérie FM in Franstalig België, alsook voor Nostalgie, TOPradio en Club FM in Vlaanderen.