GRP Media Vision Day 2015 in 20 Powerful Quotes (The Day After)

FacebookTwitterLinkedIn

De eerste Media Vision Day van GRP stond in het teken van ‘Content’. Zeven topsprekers kwamen verschillende invalshoeken belichten over het creëren en verspreiden van content.

 

Thierry Tacheny, de gastheer van de dag, was in zijn slotwoord onder de indruk dat een telco-baas (John Porter van Telenet) met zoveel media-terminologie heeft gesproken voor de media-community. Hij was blij met de uitnodiging van John Porter om met voorstellen te komen rond verdere ontwikkelingen. Thierry Tacheny is ervan overtuigd dat een distributeur zoals Telenet een moeilijke opdracht heeft in een kleine markt. Hij hoopt dan ook op een constructieve samenwerking van Telenet met de andere operatoren (Proximus en Voo) om tot bruikbare industrie-standaarden te komen voor het noorden en het zuiden. Hij kijkt in elk geval met veel belangstelling uit naar de aangekondigde lancering van addressable advertising voor begin 2016.

 

 

Here below you can find an overview of 20 powerful quotes that were shooted to the crowd during the presentations by the speakers.