HiMedia: nieuwe samenwerking met AppNexus en Microsoft in België

FacebookTwitterLinkedIn

HiMedia maakt bekend dat een overeenkomst werd getekend met AppNexus om de inventaris van Microsoft in België (en Portugal) te vertegenwoordigen vanaf de eerste januari 2016.

 

HiMedia zal verantwoordelijk zijn voor de promotie en de inventaris van RTB en privé deals van Microsoft (Outlook, Skype, MSN en Microsoft Casual Games).

 

HiMedia zal optreden als exclusieve regie voor AppNexus en programmatische marktplaats voor de premium uitgevers van Microsoft. Het zal ook klanten assisteren die geen programmatic inventaris aankopen door directe verkopen te behandelen en door ze te programmeren op het platform van AppNexus.

 

De keuze van HiMedia volgt snel op de aankondiging van AppNexus dat voortaan toelaat aan Microsoft de verkoop van advertenties 100% programmatisch te laten verlopen op 10 Europese markten: Oostenrijk, België, Zwitserland, Denemarken, Finland, Ierland, Nederland, Noorwegen, Portugal en Zweden.

 

Vincent Delmotte, General Country Manager van HiMedia Belgium: “Wij zijn vereerd dat AppNexus ons heeft gekozen om de verkoop van Microsoft premium advertising in België te promoten en te vergemakkelijken. Deze overeenkomst is in dezelfde lijn als ons ontwikkelingsplan op vlak van programmatic en mobiel, en zal ons de mogelijkheid bieden sneller een sterke positie in te nemen in deze twee gebieden dan verwacht”.