DPG Media en Eleven Sports bereiken akkoord over Croky Cup en uitzending digitale clips

FacebookTwitterLinkedIn

DPG Media zal de komende vijf seizoenen de Belgische bekerwedstrijden blijven uitzenden. Ook de voorbije seizoenen waren de wedstrijden van de Croky Cup al live te volgen op Q2.

Naast de wedstrijden van de bekercompetitie bereikten Eleven Sports en DPG Media ook een akkoord over digitale clips. Zo zullen de volgers van HLN.be aan het einde van ieder voetbalweekend de beste momenten van de speeldag – van zowel de Croky Cup als de Jupiler Pro League – kunnen bekijken. VTM NIEUWS brengt ook uitgebreid verslag.

Michiel Ameloot, Head of Sports bij DPG Media: “We zijn blij dat we een overeenkomst hebben met Eleven en dat we de Croky Cup kunnen verder zetten, want dat is altijd een succes geweest. Het is ook heel fijn dat we het voetbal tot bij de Vlaming kunnen brengen via HLN en een uitgebreid verslag in VTM NIEUWS.”

Guillaume Collard, Managing Director van Eleven Sports Belgium & Luxemburg, zegt: “De voorbije jaren hebben Eleven Sports en DPG Media een sterk partnership uitgebouwd rond het internationale voetbal. We zijn bijzonder tevreden dat we deze samenwerking kunnen versterken rond het Belgische voetbal.”