De Vlaamse Media Maatschappij start met TV Bastards

FacebookTwitterLinkedIn

De Vlaamse Media Maatschappij (VMMa) start vanaf vandaag, woensdag 12 september, met TV Bastards, een nieuw intern productiehuis. TV Bastards overkoepelt de interne productiecellen Studio A (Familie en Zone Stad), Shelter (Benidorm Bastards en Wat Als?), Operatie Koekoek (De Keuken van Sofie), Tank (programma`s rond Sergio Herman) en De Beeldradio (Club Camping). Bedoeling is dat het nieuwe productiehuis al het creatieve talent in die verschillende cellen ondersteunt en begeleidt.

 

Guy Goedgezelschap, tot vandaag directeur van Studio A, wordt algemeen directeur van TV Bastards. Jan Segers, tot vandaag algemeen programmadirecteur van de VMMa, wordt creatief directeur bij het nieuwe productiehuis.

 

Guy Goedgezelschap en Jan Segers: “TV Bastards wil een kweekvijver zijn voor tv-talenten. De verschillende productiecellen met elk hun eigen aanpak en specialisatie blijven trouwens bestaan. Dat is de sterkte van TV Bastards.” De VMMa benadrukt dat de goede samenwerking met de externe productiehuizen zal worden verdergezet. Daar verandert de komst van TV Bastards niets aan.