VMMa presenteert het nieuwe televisieseizoen voor komend voorjaar

FacebookTwitterLinkedIn

VMMa heeft vandaag het programmaschema van het komende voorjaar voorgesteld.

 

Dit voorjaar zijn er op VTM nieuwe seizoenen van The Voice, Aspe, Tegen De Sterren Op en Telefacts.

 

In het voorjaar pakken de zender ook uit met een aantal nieuwe programma`s.

•    Cordon: een fictiereeks over een hermetisch afgesloten regio voor de buitenwereld door een besmettelijk virus.

•    Wauters vs. Waes: Koen Wauters en Tom Waes meten zich met elkaar in 10 bijzondere uitdagingen. Fysiek en mentaal zullen ze mekaar geen meter voorsprong gunnen.

•    Mijn Pop-up Restaurant: 5 duo`s stampen elk in een andere Vlaamse stad hun culinaire droom uit de grond, vanaf de zijlijn aangemoedigd door Evi Hanssen en ter plaatse beoordeeld door de kijker. De inzet: 100.000 euro.

•    Deadline 25/5: In de 8 weken die voorafgaan aan de ‘moeder aller verkiezingen` bezorgen zij je een spannende realtime-experience met Deadline 25/5, de eigentijdse thriller die zich afspeelt in `t Stad en waar een veelbesproken ongeluk bepalend is voor het politieke reilen en zeilen.

•    Goed Gezelschap: Staf en Mathias Coppens proberen op een losse manier enkele singles op sleeptouw te nemen en proberen hen aan het einde van de rit aan een goed lief te helpen.

•    De Parenclub: Rani De Coninck onderwerpt in dit nieuwe spelprogramma bekende koppels aan een spervuur van vragen. Ook het publiek van De Parenclub bestaat uitsluitend uit liefdesparen.

•    Beat Da Bompaz: Evi Hanssen neemt je mee in een ludieke strijd tussen jong en oud. Kranige, onbekende senioren meten zich met jonge, bekende medemensen.

•    Allo In De Vrouwengevangenis: Reportagemaker Luk Alloo verdiept zich in het leven binnen en buiten de muren van de vrouwengevangenis.

 

Op 2BE komen er nieuwe reeksen van Foute Vrienden en Crimi Clowns. Met Vikings, Hannibal, Ray Donovan en Crossbones biedt de zender nieuwe buitenlandse series aan.

 

Vitaya komt met een nieuw seizoen van New Girl, De Make-Under en Overspel. Motive is de nieuwe Canadese dramareeks op donderdag.

 

U kan hier de persmap raadplegen.