Dagelijks ochtendprogramma en tijdloze specials op StuBru De Tijdloze

FacebookTwitterLinkedIn

StuBru De Tijdloze, de radiozender van Studio Brussel beschikbaar via DAB+, versterkt zijn programmatie met een dagelijks ochtendprogramma met Roos Van Acker. Ook komen er op geregelde tijdstippen specials met Stijn Van de Voorde rond verjaardagen van tijdloze artiesten.

Op maandag 1 november maakte StuBru De Tijdloze de stap van een online muziekstream naar een volwaardig kanaal op DAB+. De voorbije twee weken werd op dat kanaal afgeteld naar het nieuwe jaar met De Tijdloze Countdown. Vanaf maandag 10 januari hebben fans van StuBru De Tijdloze een dagelijkse afspraak op het kanaal.

Roos Van Acker maakt de luisteraar namelijk wakker tussen 8u en 10u met ‘Jouw Tijdloze Ochtendradio’. Luisteraars krijgen een speciale plek in de show, want zij mogen tijdloze platen aanvragen die die dag van betekenis voor hen zijn.

Ook Stijn Van de Voorde zal te horen zijn op StuBru De Tijdloze. Hij viert jarige artiesten en start op zaterdag 8 januari met David Bowie. Die zou die dag 75 jaar geworden zijn en dus draait Van de Voorde ‘Jouw Tijdloze 75 van David Bowie’. Luisteraars kunnen hun favoriete plaat doorsturen en vanaf 10u afstemmen op StuBru De Tijdloze.