Coraline Burre wordt eerste Franstalige collega bij PR-bureau Talking Birds

FacebookTwitterLinkedIn

Talking Birds bestaat vier jaar en manager Bram Boriau haalt vierde collega Coraline Burre binnen als eerste Franstalige communicatie-expert. Daarmee profileert het PR-bureau zich als tweetalig bedrijf.

Na een parcours als copywriter in de marketing voor Test-Aankoop en Atos Worldline, ging Coraline Burre aan de slag als freelance journaliste voor o.a. RTBF, Vivio en Newsmaster. Vervolgens werkte ze zes jaar lang voor de Conseil Supérieur de l’Audiovisuel (CSA).

Bram Boriau: “Met de komst van Coraline kunnen we Franstalige persacties uitrollen met dezelfde impact als de Nederlandstalige.” Talking Birds wil ook de expertise op vlak van influencer marketing, grotere PR-campagnes, opleidingen, enz. verder uitbouwen en binnenkort wordt hun nieuwe website gelanceerd.

Talking Birds telt onder haar klanten een grote e-commercespeler, horecaketens, (Brusselse) overheid, fintech-bedrijven, maar ook een innovatieve mobiliteitsleverancier, een duurzaam energieplatform, een branding agentschap, een IT-services-bedrijf, enz. Talking Birds staat ook in voor de persrelaties van The Belgian Pride en Kick Cancer.