Growth Inc. verwelkomt drie nieuwe talenten

FacebookTwitterLinkedIn

Growth Inc. breidt haar team verder uit met drie nieuwe talenten. Het strategisch communicatie- en public affairs bureau verwelkomt François Toussaint als senior advisor, Maarten Peeters als consultant en Stefan Zagers als associate.

François Toussaint heeft meer dan 15 jaar ervaring in public affairs en strategische communicatie voor nationale en internationale ondernemingen. Als voormalig adviseur voor een Franstalige politieke partij, directeur bij een public affairs agentschap en medeoprichter van de Vrijdaggroep brengt François een schat aan ervaring en een uitgebreid netwerk mee naar Growth Inc.

Maarten Peeters heeft uitgebreide ervaring in de gezondheidszorg, met een postgraduaat Management in de Gezondheids- en Welzijnszorg en als voormalig public affairs coördinator bij de Onafhankelijke Ziekenfondsen. Zijn focus lag voornamelijk op volksgezondheid en welzijn, zoals ouderenzorg, sociaal werk en thuiszorg. Daarnaast volgde hij beleidsdossiers rond patiënten op en was hij bestuurder bij het Patient Expert Center.

Stefan Zagers is afgestudeerd als Master in Political Science aan de Universiteit Antwerpen. Tijdens zijn studie ontwikkelde hij een diepe interesse in beleidsvorming en de Europese Unie. Zijn thesis behandelde de impact van de coronacrisis op lobbystrategieën. Stefan is sinds augustus 2023 verbonden aan Growth Inc., aanvankelijk als stagemedewerker, daarna als jobstudent en nu als associate. Hij combineert deze rol met een master-na-masteropleiding European Integration aan de Brussels School of Governance, waar hij zich verdiept in het economische en klimaatbeleid van de Europese Unie.

Managing Partner Bram Swaerts: “Deze drie laatste aanwervingen weerspiegelen perfect waar Growth Inc. voor staat: een diverse groep aan adviseurs die vanuit een brede expertise en ervaring de meest robuuste adviezen ontwikkelt voor haar klanten. Met de aanwerving van François Toussaint verstevigen we daarenboven ook onze positie in Franstalig België. In een periode van drie jaar hebben we ons personeelsbestand verdubbeld.”