Yves De Voeght nieuwe voorzitter Belgian Sponsorship Awards

FacebookTwitterLinkedIn

De Belgian Sponsorship Awards worden dit jaar uitgereikt op 17 november. Voor deze achtste editie is er een nieuwe jury en een nieuwe juryvoorzitter: Yves De Voeght. Vanaf nu kan iedereen zijn case hier indienen.

De Belgian Sponsorship Awards belonen de beste Belgische sponsoringcases van het jaar in de sport, cultuur of op maatschappelijk vlak.

De jury maakt een selectie van dossiers die verdedigd kunnen worden via een videoconferentie. Op 17 november volgt de officiële ceremonie en prijsuitreking in Docks Dome in Brussel, aansluitend op de SponsorLive conferentie.

Yves De Voeght is vanaf dit jaar de nieuwe juryvoorzitter. Met meer dan 30 jaar ervaring in marketing, communicatie, sales en project management bij achtereenvolgens Unilever, Fortis en Coca-Cola is de ‘Advertising Personality of the Year 2015’ zonder meer de geknipte figuur. De Voeght zit een jury voor met experten op het vlak van sponsoring of met een jarenlange ervaring in de sector.

“Ik ben zeer blij om juryvoorzitter te mogen zijn en aan een nieuw hoofdstuk van de Belgian Sponsorship Awards te mogen meeschrijven”, zegt De Voeght. “Met deze awards willen we erkenning geven aan de sponsoringsector en hun creativiteit belonen. Ik kijk ernaar uit om te mogen ontdekken welke boeiende cases de merken, agentschappen of rechtenhouders dit keer presenteren.”