Wim Jansen, algemeen directeur JCDecaux Belgium-Luxembourg, is Top Manager of the Year 2016

FacebookTwitterLinkedIn

Op donderdag 13 mei werd de Top Manager of the Year Award 2016 door een professionele jury toegekend aan Wim Jansen, in de categorie “CEO van het jaar”.

 

De ceremonie vond plaats in Brussel en werd georganiseerd door Top Management Belgium, een netwerk van managers, ontstaan in 1986, dat 7.000 bedrijfsleiders in België verenigt.

 

Met deze prijs worden managers uit alle sectoren bekroond, die risico`s durven nemen, die grote verantwoordelijkheden dragen en die er in slagen om hun bedrijf doorheen de jaren op voortreffelijke wijze uit te breiden.

 

Wim Jansen verklaart: “Ik ben erg gelukkig en vereerd om de Top Manager of the Year Award 2016 te winnen voor België. Ondanks deze economisch moeilijke tijden, een moeilijke adverteerdersmarkt en een harde concurrentie, hebben de teams van JCDecaux de uitdaging met beide handen aangenomen en zeer goede resultaten behaald. Ik wil deze prijs dan ook opdragen aan alle 230 werknemers van JCDecaux België. Daarnaast zou ik van deze gelegenheid ook gebruik willen maken om de directieleden van de Groep JCDecaux te bedanken voor hun strategische visie, en Jean-Sébastien Decaux in het bijzonder voor onze nauwe en vruchtbare samenwerking”.