VIER presenteert haar voorjaar 2015

FacebookTwitterLinkedIn

Gisteren heeft VIER het voorjaar voorgesteld. VIER had de ambitie om het marktaandeel van 2013, 14 procent op de doelgroep 18-54-jarigen, te evenaren en deed met 14,6 procent zelfs iets beter. “Ook de adverteerders waren tevreden”, luidt het.

 

4 nieuwe programma`s

– Het zijn net mensen: een geestige panelshow rond dieren gepresenteerd door Gert Verhulst en met Karen Damen en Marc-Marie Huijbrechts.

– Klapsalon: een kort programma van ongeveer 8 minuten voorafgaand aan ‘Komen Eten’. Kappers praten hier met klanten over het dagelijkse leven en de actualiteit. Dit programma wordt ook vooraf al online uitgezonden. De commerciële zender wil testen welke content er op voorhand online en mobiel kan aangeboden worden en hoe de (vooral jonge) kijkers daarmee omgaan.

– Achter de rug: hier krijgen BV`s te horen wat er achter haar of zijn rug wordt gezegd. Gepresenteerd door Sven De Leijer en Elodie Ouedraogo.

– Later in het voorjaar komt nog een Vlaamse versie van het Britse format ‘Undriveables’, waarin mensen aan een rijbewijs geholpen worden.

 

Gevestigde waarden

– Vanaf 2 februari start een nieuw seizoen van ‘De Ideale Wereld`. Van maandag tot donderdag bijten ze zich koppig vast in de actualiteit en kluiven ze de waarheid af tot op het bot.

– Een nieuw seizoen van ‘The Sky is The Limit` werpt een exclusieve blik op het leven van succesvolle landgenoten.

– Voor het tweede jaar op rij vergezelt Martin Heylen in ‘Heylen en de Herkomst` acht bekende Belgen met exotische roots op een zoektocht naar hun herkomst.

– Vanaf februari voorziet Herman Verbruggen ‘Komen Eten` van gepeperde commentaren. Aan de rest van het bekende recept verandert er voor het dertiende seizoen niets.

– Verder ook een nieuw seizoen van ‘Vermist`, ‘Kroost` en ‘Bloot en Speren`. Zondagavond blijft spannend dankzij Crime Night. Nieuwe afleveringen van Castle en Criminal Minds, maar ook van de nieuwe reeks Stalker en later dit voorjaar ook het vervolg van The Blacklist.