VIER maakt zijn programmaschema bekend

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf 17 september start het nieuwe televisieseizoen op VIER. Met ‘De Slimste Mens Ter Wereld`, het vernieuwde ‘Komen Eten en ‘Man Bijt Hond` komen enkele oude bekenden terug.

 

De officiële start is op maandag 17 september om 19.30u waarna de dagelijkse actuashow ‘De Kruitfabriek` voor de eerste keer wordt uitgezonden. De presentatie is in handen van Tom Lenaerts, maar hij krijgt hulp van Sofie Lemaire, Gilles De Coster, Lieven Scheire en Christophe Deborsu. De uitzending begint elke dag om 19.45u.

 

Vanaf 18 september wordt om 18.00u ‘The Simpsons` uitgezonden, gevolgd door ‘Plan B` om 18.30u en ‘Komen Eten` om 18.55u. Om 20.45u is het tijd voor ‘De Slimste Mens Ter Wereld` met Erik Van Looy.

 

Om 21.45u pakt VIER elke dag met iets anders uit. Op maandag is er ‘In Godsnaam` waarbij Annemie Struyf op zoek gaat naar de laatste Vlaamse missiezusters. Op dinsdag is er ‘De Bende Haemers`, een documentaire over de gangster Patrick Haemers. Op woensdag is er ‘Vermist` en op donderdag ‘Man Bijt Hond`, dat van een dagelijks programma op Eén omgevormd werd tot een wekelijkse show op de nieuwe zender.