Ads & Data lanceert crossmediaal sportaanbod ‘Iedereen Sportfanaat!’

FacebookTwitterLinkedIn

2021 is op sportgebied het nieuwe 2020. Vorig jaar had een subliem sportjaar moeten worden met onder meer de Olympische Spelen, maar daar stak corona een stokje voor. Onder het motto ‘Iedereen Sportfanaat!’ brengt de Brand Studio van Ads & Data dit jaar sporters en supporters weer samen.

Zowat elke Belg is gebeten door sport en kijkt dan ook reikhalzend uit naar de sportevenementen die er dit jaar nog aankomen. Op de bomvolle sportkalender springen het EK voetbal en de Olympische Spelen het meest in het oog. Maar er is voor ieder wat wils: van de Tour de France tot de Australian Open. Geen sporters zonder supporters en dat is exact de boodschap die Ads & Data wil brengen.

Ads & Data lanceert ‘Iedereen Sportfanaat!’, een crossmediaal sportaanbod. Ads & Data biedt 10 mogelijkheden aan, van tv tot print en online. Ook voor ‘Iedereen Sportfanaat’ maakt Ads & Data gebruik van op maat gemaakte datasegmenten die relevant zijn voor de adverteerder.

Sport is meer dan ooit aanwezig op de verschillende mediakanalen van Ads & Data. De makers van wtFOCK  lanceren de nieuwe online serie PANNA. De reeks vertelt het verhaal van een groep Antwerpse tienermeisjes met een passie voor voetbal. De Match van de Waarheid op Play Sports Open test dan weer de kennis van de sportfanaat. Een sportquiz, gepresenteerd door Gilles De Coster en gespeeld door Team België, onder aanvoering van Erik Van Looy, een ex-voetballer en een bekende Vlaming. Naar jaarlijkse traditie reikt Het Nieuwsblad in oktober opnieuw de Flandrien uit.

De reclametarieven van Ads & Data (TV)Ads & Data (Print) en Ads & Data (Digital) vindt u in de MediaSpecs Database.