Verschuivingen in het managementteam van Lewis

FacebookTwitterLinkedIn

Eind juli sloot Lewis het fiscale jaar af. Na de groeispurt in het fiscale jaar 2018 werden deze resultaten in 2019 geconsolideerd.

Jeroen Rigole, General Manager België bij Lewis, legt uit: “Ik ben ongelofelijk trots op het team. We dachten dat de groei in het fiscale jaar 2018 moeilijk te evenaren zou zijn, maar het tegendeel werd bewezen. De strategische beslissing om in september 2018 een kantoor te openen in Brussel werpt zijn vruchten af en we mochten heel wat mooie namen aan onze klantenportefeuille toevoegen. We kijken dan ook met veel vertrouwen uit naar het nieuwe fiscale jaar.”

Dankzij de positieve resultaten die het communicatiebureau behaalde, worden er enkele verschuivingen doorgevoerd in het managementteam. Jeroen Rigole, die Lewis in 2018 vervoegde na internationale communicatiefuncties bij Samsung en Goodyear, is nu vicepresident België en Frankrijk. Naast de Belgische markt zal hij ook de Franse markt overzien vanuit het kantoor in Parijs.

Delphine De Pauw wist het kantoor in Brussel het afgelopen jaar succesvol uit te bouwen en is voortaan Head of Lewis Brussels. Sara Thys wordt Head of Lewis Antwerp. Zij slaagde erin om het kantoor in Antwerpen te diversifiëren door het opzetten van een sterke digitale poot en het binnenhalen van klanten uit nieuwe industrietakken.