Flowsparks en Team Lewis brengen e-learning naar nieuwe hoogten

FacebookTwitterLinkedIn

Flowsparks, een Belgisch techbedrijf gespecialiseerd in digitale leermodules, werkt voor zijn PR-activiteiten samen met Team Lewis. Samen bouwen ze verder aan de positionering van het platform op de Belgische, Nederlandse en Scandinavische markten.

Flowsparks wil kennis beschikbaar stellen voor iedereen. Het SaaS-bedrijf biedt al meer dan 30 jaar interactieve e-learningservices aan en helpt bij de ontwikkeling van online leerprogramma’s. Met de Authoring Tool kunnen bedrijven op basis van didactische templates zelf eenvoudig online trainingen en modules op maat creëren. Via het Learning Management System (LMS) kunnen ze content beheren en de voortgang ervan volgen. Flowsparks introduceerde onlangs de Co-Author, een AI-functionaliteit die gebruikers ondersteunt in de creatie van digitale leermodules.

Flowsparks streeft ernaar om marktleider te worden in België op het gebied van e-learning. Daarnaast wil het platform zijn naamsbekendheid vergroten in zowel Nederland als de Scandinavische markten. Team Lewis helpt Flowsparks bij het vestigen van hun positie als expert in e-learningoplossingen en ondersteunt het platform bij zijn persrelaties.