Uitbreiding De Persgroep zorgt voor wijziging op directieniveau

FacebookTwitterLinkedIn

Woensdag (Hot News 11/2) raakte bekend dat De Persgroep volledig eigenaar wordt van de Mecom Group, met Wegener in Nederland en Berlingske Media in Denemarken.

 

Rudy Bertels, die gedurende 17 jaar CEO is geweest van De Persgroep Publishing, wordt nu benoemd tot COO. Hij wordt verantwoordelijkheid voor alle bedrijfsprocessen van de publishingactiviteiten in België, Nederland en Denemarken.

 

De nieuwe CEO van De Persgroep Publishing is Koen Verwee. Hij vervoegde de groep twee jaar geleden als commercieel directeur.

 

Het directiecomité zal voortaan bestaan uit Barbara Vangheluwe als commercieel directeur advertising, Bart De Proost als directeur operations, Hans De Graef als directeur HRM, Wim Maes als technisch directeur EPC, Luc Verbist als CIO en Paul Daenen als directeur uitgever. De functie van financieel directeur zal worden ingevuld door Ben Leo, tot op heden CFO bij Medialaan. De functie van directeur marketing is nog vacant.

 

De nieuwe structuur van De Persgroep bestaat uit volgende bedrijven: De Persgroep Publishing, Medialaan, Mediafin, De Persgroep Nederland, Q Nederland en Berlingske Media.