Mediahuis lanceert nieuwe abonnementsformule +PLUS

FacebookTwitterLinkedIn

Mediahuis lanceert een nieuwe abonnementsformule. Abonnees van om het even welke Mediahuiskrant krijgen hierdoor gratis en onbeperkt toegang tot alle plusartikels in alle Vlaamse titels van de mediagroep.

Het aantal digitale abonnees van de Mediahuiskranten gaat sinds enkele jaren in stijgende lijn. Meer dan 30 procent van de abonnees op De Standaard, het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg leest digitaal. De Standaard bereikte reeds vorig jaar het kantelpunt waarop het aantal digitale abonnees groter is dan het aantal abonnementen op de papieren krant.

Wie een abonnement heeft op een van de Mediahuistitels, kan zich vanaf 22 oktober gratis registreren als +PLUS-abonnee. Hij of zij krijgt dan, bovenop het bestaande abonnement op de digitale of papieren krant, gratis toegang tot alle plusartikels op de websites en in de apps van de andere Mediahuiskranten.

Koen Verwee, CEO Mediahuis België: “Het succes van onze nieuwsmerken is gebouwd op hun journalistieke kwaliteit en verscheidenheid. Met de nieuwe +PLUS-formule geven we al onze abonnees maximale waarde voor hun geld: ze lopen nooit meer tegen een paywall aan en kunnen op die manier elke dag het nieuws, duiding en de opiniëring in al onze titels volgen.”