[Tutorial] Zoek geschikte journalisten in de MediaSpecs Database

MediaSpecs Next Level
FacebookTwitterLinkedIn

MediaSpecs is druk bezig met het onderbrengen van journalisten onder hun redactionele thema’s in de Database.

Wat wil dat zeggen? U kon vroeger al onrechtstreeks contactgegevens vinden via media-zoekopdrachten. Voortaan kan u ook rechtstreeks op contactpersonen zoeken, gewoon als vanzelf, zonder eerst media op te zoeken. Handig voor de PR-wereld, die er sneller de juiste journalisten en redacties door kan vinden.

Meer nog, doordat de redactiecontacten voortaan worden gekoppeld aan de topics waarover ze schrijven, kan u zelfs zoeken op thema-filters in de Database. Zoekt u bijvoorbeeld redactiecontacten die rond het thema mode werken, dan kan u de Mode-filter gebruiken.

En voor wie specifiek alleen geïnteresseerd is in redactionele contacten enerzijds of commerciële contacten anderzijds, heeft de Database nu twee aparte contact-tabbladen voorzien. Zo komt u sneller bij de juiste mensen terecht en helpt u mee om de communication clutter te verminderen.

Bekijk onze tutorial om een beter beeld te krijgen van hoe u te werk kunt gaan om redactiecontacten te vinden in de MediaSpecs Database.

We roepen alle redacteurs en uitgevers op om ons de relevante informatie (journalisten, mailadres en topics) op te sturen aan data@mediaspecs.be.