Team Lewis ziet aantal klanten en omzet stijgen in 2021

FacebookTwitterLinkedIn

Team Lewis wist haar klantenportefeuille de voorbije twaalf maanden uit te breiden met 25 nieuwe klanten. Om die allemaal de beste service te bieden, trok het PR- en marketingbureau acht nieuwe talenten aan. Die trend zet zich trouwens verder. Begin 2022 hoopt Team Lewis nog zes nieuwkomers aan haar team communicatiespecialisten toe te voegen.

“We wisten enkele interessante nieuwe merken aan ons lijstje toe te voegen”, zegt Jeroen Rigole, vice-president Team Lewis België & Frankrijk. “We stonden al sterk in sectoren als tech, mobiliteit en retail en wisten nog meer te diversifiëren naar bijvoorbeeld food, hospitality en HR. Daarnaast hebben heel wat van onze bestaande klanten de samenwerking verlengd of zelfs uitgebreid. Het totaalplaatje maakt dat we onze omzet met meer dan 25 procent zagen stijgen.”

Om de groeiende klantenportefeuille met de passende service te ondersteunen, trok Team Lewis de voorbije maanden acht nieuwe gezichten aan met uiteenlopende talenten.

Om de lijn van 2021 door te trekken, blijft het bureau ook in het nieuwe jaar talent zoeken. Momenteel staan er opnieuw zes vacatures online. Zowel het team in Antwerpen als dat in Brussel zal op korte termijn verder uitbreiden.