Sudpresse onthult nieuwe weekendbijlage Max

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf zaterdag 13 maart worden de lezers van Sudpresse verwend met de nieuwe formule van de Max-bijlage in de kranten La Meuse, La Province, La Nouvelle Gazette, Nord Eclair en La Capitale, alsook op internet.

Hoofdredactrice Charlotte Vanbever: “Max wil de partner zijn in uw dagelijks leven. Dichtbij de lezers, maar ook nuttig door zijn goede tips en adressen, geeft het magazine ook advies over decoratie, tuinieren, koken, beauty en de nieuwste trends. Max geeft een ereplaats aan hen die Wallonië doen schitteren en helpt u om de kleinste schatten en de knapste initiatieven uit uw buurt te ontdekken.”

Elke zaterdag in de krantenwinkel en elke dag online geeft Max de lezers een afspraak via zes hoofdrubrieken:

  • Max’s ontmoetingen: Max ontmoet persoonlijkheden en presenteert ze vanuit een nieuwe invalshoek.
  • Max at home: Met de mooiste tuinen van Wallonië, advies van tuinexperts, de laatste decoratietrends en opvallende interieurs.
  • Max and me: Schoonheids- en modeadvies, met een decodering van de looks van celebrities en alle nieuwe adressen van ontwerpers en winkels in Wallonië.
  • Op stap met Max: Er even tussenuit dicht bij huis om zo onverwachte hoekjes van Wallonië te ontdekken, maar ook een nieuwe sport uitproberen of rijden in trendy wagens kan hier.
  • Max’s verleidingen: Boeken, tentoonstellingen, muziek en gadgets.
  • Koken met Max: Met heruitgevonden recepten van een jonge chef-kok en goede adresjes om de nieuwe culinaire trends te ontdekken.