Steve Van den Audenaerde vervoegt Medialaan – de Persgroep Advertising

FacebookTwitterLinkedIn

Steve Van den Audenaerde gaat vanaf 13 augustus aan de slag als Business Development Manager Radio bij Medialaan – de Persgroep Advertising. Hij wordt er verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van de radioactiviteiten (zowel lineair als digitaal).

Hiervoor was Steve meer dan 20 jaar actief bij IP Belgium in diverse leidinggevende functies en zette hij er het medium radio op de kaart.

Wilfried Celis, Sales Director bij Medialaan – de Persgroep Advertising: “Wij zijn bijzonder blij dat Steve ons team komt versterken. Zijn uitgebreide ervaring en passie voor radio past perfect in ons verhaal. Onze radiomerken bieden een waaier aan mogelijkheden om klassiek, creatief en digitaal succesvol te zijn in de advertentiemarkt”.

Steve Van den Audenaerde: “Ik kijk ernaar uit om binnen dit ondernemend en ambitieus bedrijf te kunnen meewerken aan het aanbod van de radio- en audiomerken. De vernieuwingen en innovaties in het commerciële radiolandschap bieden een mooie opportuniteit voor de samenwerking met onze partners van Medialaan – de Persgroep Advertising”.