S4M stelt Benjamin Sekkai aan als Country Manager Benelux

FacebookTwitterLinkedIn

S4M heeft Benjamin Sekkai aangesteld als Country Manager Benelux. Na verschillende freelanceprojecten, onder meer voor nieuwszender LN24, versterkt hij het drive-to-store platform om de lokale groei in de regio te sturen.

Benjamin Sekkai bouwde een carrière van 15 jaar op bij reclamebureaus, mediabureaus en aanbieders van advertentietechnologie. Zo was hij aan de slag als Market Director Belgium & Portugal bij AppNexus (Xandr), Commercial Director bij Dentsu, Business Unit Manager – Strategic Sales bij Clear Channel, Business Unit Lead bij Microsoft en Advertising Manager TV / Digital bij RMB.

Benjamin Sekkai: “Ik ben verheugd om bij een ambitieus bedrijf aan de slag te gaan en terug te keren naar een bloeiende sector. Ik heb een heel hecht en professioneel team ontdekt en ik kijk ernaar uit om met hen te werken en nieuwe groeivectoren te ontwikkelen.”

Christophe Collet, CEO S4M: “We zijn blij Benjamin te verwelkomen in het team. Ik ben ervan overtuigd dat zijn enorme ervaring en expertise S4M in staat zal stellen om nog meer uit te breiden in de Benelux en onze klanten te ondersteunen bij hun eigen groei.”