Jury IAB MIXX Awards compleet

FacebookTwitterLinkedIn

De juryvoorzitters van de IAB MIXX Awards zijn reeds bekend en ook de inschrijvingen zijn geopend. Met een voltallige jury is het plaatje helemaal compleet. De vier jury’s bestaan uit een combinatie van ervaren experts en aanstormend geweld.

Sinds 1 juni kunnen creatieven, mediabureaus en adverteerders hun beste digitale cases insturen. Dat kunnen ze tot uiterlijk 8 september. Na de zomer zullen zij worden beoordeeld door één van de vier jury’s. Ondertussen is ook de voltallige jury bekend.

Zo zal de jury Digital Communication, onder leiding van Dhan Claes (Semetis), verder bestaan uit Thomas Driesen (TBWA), Davy Caluwaerts (Publicis Groupe), Elke De Vuyst (Lidl) en Isabelle Maselis (Streamz).

In de categorie Digital Marketing Technology krijgt juryvoorzitter Jonathan Jacoby (Space) het gezelschap van Laurence Henuzet (Targetspot), Mark Daemen (Roularta), Heleen De Winne (Ads & Data) en Simon Duquenois (Xaxis).

De categorie Digital Media staat onder de hoede van Catherine Closset (Stellantis). Zij wordt vergezeld door Hubert de Cartier (Universem), Yasmin Vantuykom (Efluenz), Rogin Roldan (Sony Pictues) en Matthieu Hosslet (MKKM).

Tot slot is er de jury CX & Craft met voorzitter Tim Wolfs (Emakina). Die bestaat verder uit Kathy Haemers (Springbok), Karim Maaloul (EPIC agency), Sandra Guirado (AdSomeNoise) en Catherine De Block (FamousGrey).

“Ik ben verheugd dat ik opnieuw kan rekenen op de juryvoorzitters van vorig jaar”, zegt juryvoorzitter Benjamin Sekkai. “We wilden de manier waarop de MIXX Awards worden gezien voorzichtig veranderen, en als ik de samenstelling van hun jury zie, denk ik dat we weer een stap in de juiste richting hebben gezet. Meer dan ooit moeten de awards een weerspiegeling zijn van de digitale uitmuntendheid in België, en ik reken op iedereen om te tonen hoe trots we mogen zijn op ons land.”

Ter herinnering, de IAB MIXX Awards bekronen de beste Belgische cases in digitale marketing. De uitreiking vindt plaats op 19 oktober 2023 in Tour & Taxis.