Rudi Janssens volgt Paul Driesen op als Directeur Televisie bij Var

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf januari 2019 neemt Rudi Janssens de leiding van het TV-team over bij Var. Hij volgt Paul Driesen op die na een lange carrière bij de openbare omroep begin 2019 met pensioen gaat. Janssens is sinds 2002 reeds Director Business Unit Radio bij Var en zal vanaf volgend jaar dus ook aan het hoofd staan van de Business Unit TV. Als Sales Director zal hij alle commerciële relaties van Var met adverteerders en agentschappen beheren en dit voor alle merken van de VRT.

Saskia Schatteman, CEO van Var, legt uit: “Na 28 jaar bij Var gaat Paul Driesen begin 2019 met pensioen. Wij danken Paul voor zijn vele jaren inzet voor VRT en Var, waarin hij sterke resultaten kon neerzetten en uitstekende connecties met klanten en partners realiseerde. Wij wensen hem het allerbeste toe voor de toekomst. Rudi Janssens gaat vanaf januari naast het radio-team ook het TV-team bij Var aansturen. Met zijn jarenlange ervaring en sterke media-expertise is hij de juiste man op de juiste plaats om onze klanten te matchen met de sterke radio- en TV-merken van de VRT”.

Janssens is alvast klaar voor de nieuwe uitdaging: “Ik ben enthousiast om naast radio- ook TV-oplossingen aan onze klanten aan te reiken. De merken die we vertegenwoordigen blijven vaste waarden en worden vandaag op alle mogelijke platformen aangeboden. Het aansturen van beide salesteams biedt nieuwe mogelijkheden voor adverteerders die meer dan ooit multimediaal aankopen. Mijn eerste uitdaging in 2019 wordt de hernieuwing van de alliantiecontracten 2020-2021 op Eén en Canvas”.