Reorganisatie bij Mediabrands Audience Platform (MAP)

FacebookTwitterLinkedIn

Bij de Belgische tak van Mediabrands Audience Platform (MAP), het digitaal agentschap van de IPG Mediabrands groep, wordt er een verenigd Digital Buying departement opgezet om de onderhandelingscapaciteit en digitale benchmarking van de Mediabrands groep te versterken. Het departement wordt geleid door Marie Georges, Digital Buying Director met 15 jaar ervaring.

 

Daarnaast worden de klassieke planning teams en het performance planning team samengebracht, weliswaar onderverdeeld in twee clusters voor een goed beheer van klanten in dezelfde branche. Deze afdeling wordt geleid door Sophie Jadoul (acht jaar ervaring in planning) en Birgit De Vries (gedurende vijf jaar verantwoordelijk voor de Search-teams van MAP). Beide geworden Digital Client Service Director.

 

Ofelia Faes, die het team van Digital Planning leidde bij Initiative, komt terug in het Client Service team van Initiative en wordt daar Omnichannel Manager.

 

Ter informatie, MAP Belgium is op twee jaar tijd gegroeid van 18 naar 40 medewerkers en staat onder leiding van Managing Director Olivier Lemaire.