Karel Goethals benoemd tot CEO van IPG Mediabrands Belgium

FacebookTwitterLinkedIn

IPG Mediabrands heeft de benoeming van Karel Goethals tot CEO van België aangekondigd. Hij maakt sinds 2012 deel uit van het IPG Mediabrands-netwerk, meest recent in de functie van Chief Operations Officer.

Tijdens zijn loopbaan bij Mediabrands heeft Karel Goethals functies uitgeoefend in het hele netwerk, waardoor hij veel ervaring heeft opgedaan in digitale media, marketing en addressable advertising. Hij zal verantwoordelijk zijn voor alle agentschappen van IPG Mediabrands, waaronder UM, Initiative, Reprise, MAGNA, Rapport en Orion.

Over zijn benoeming zei Karel Goethals: “Ik ben enthousiast over de kans om de Belgische markt te leiden en verder te werken met de geweldige mensen bij Mediabrands, met wie ik het genoegen heb gehad om de afgelopen 11 jaar sterke relaties op te bouwen. Vanaf de eerste dag dat ik in dienst trad, werd ik onmiddellijk getroffen door de unieke cultuur en sfeer waar Mediabrands zo bekend om staat. Ik ben enthousiast over de mogelijkheden die voor ons bedrijf in het verschiet liggen, en ik heb er alle vertrouwen in dat we grote stappen kunnen blijven zetten in deze geweldige industrie en de komende jaren een nog sterker en succesvoller bureau kunnen opbouwen.