Radio 2 is klaar voor het najaar

FacebookTwitterLinkedIn

Op zaterdag 8 september startte bij Radio 2 het najaar met een vernieuwd ochtendblok in de week en in het weekend.

 

Elke weekdag is er van 6 tot 9 uur in elke regio “Start je dag”. Hiermee versterkt de zender zijn traditionele “Ochtendpost” met nog betere informatie en actualiteit. Radio 2 blijft de regionale kaart trekken en dit is ook in de verkeersinformatie terug te vinden. Luisteraars op de baan horen alleen het bulletin dat voor hun streek en traject van belang is. Tussen 8 en 9 blijft er plaats voor consumentennieuws met Hein Decaluwé.

 

Van 9 tot 10 is er Benjamien Schollaert met “Plaat Préféré” met aansluitend tot 12 uur “De Madammen”. Met inspirerende verhalen en praktische tips leiden Ilse Van Hoecke, Anja Daems en Catherine Vandoorne de luisteraar door onderwerpen als lifestyle, koken, mode, wonen en reizen.

 

`s Avonds tussen 18 en 20 uur is het in “Hitwinkel” tijd voor de populairste nummers van het moment en het “Viva Vlaanderen Journaal” met André Vermeulen. In dit journaal krijgt de luisteraar het laatste nieuws uit het Vlaamse muzieklandschap.

 

Met “De Volgelingen” gepresenteerd door Caren Meynen duikt Radio 2 van maandag tot en met donderdag van 20 tot 22 uur de wereld van de sociale media in. Caren zoekt de luisteraar op via Facebook, Twitter of gewoon de telefoon.

 

In het weekend is er op zaterdagochtend tussen 6 en 8 “Start je weekend” met Luc Verschueren die de actualiteit te lijf gaat. Daarna is er tot 10 uur “En Nu Serieus” met aandacht voor de mens achter de ster. Hierin wordt presentatrice Christel Van Dyck steeds bijgestaan door een co-presentator. Tot in november is dit regisseur Jan Verheyen.

 

Op zondag is er tussen 15.30 en 16 uur De Vlaamse Top 10. Dit wordt een wekelijks programma met aandacht voor Nederlandstalige muziek van bij ons. Presentator van dienst is zanger Christoff.