Qmusic lanceert Q-DOWNTOWN, een nieuw radiostation op DAB+ met focus op hiphop en r&b

FacebookTwitterLinkedIn

Op maandag 25 oktober breidt DPG Media haar digitale aanbod uit met het nieuwe radiostation Q-DOWNTOWN. De ambassadeurs van deze nieuwe zender zijn Zoey Hasselbank, Raiatwinz, Assia MK, dj Yones, dj NC en Jolien Roets.

Michael Dujardin, channel manager Qmusic: “We zijn heel blij dat we vandaag Q-DOWNTOWN mogen aankondigen, want voortaan kunnen we aan een grote groep jonge mensen een breed en toegankelijk radiostation aanbieden dat helemaal aansluit bij hun way of life. Q-DOWNTOWN wordt een platform waar muziek en lifestyle hand in hand gaan, waar jonge radiomakers de muziek kiezen en de programma’s maken, en waar veel ruimte is voor dialoog. Bovendien krijgen artiesten van eigen bodem een springplank die ze in andere media op dit moment misschien missen. Met Q-DOWNTOWN zijn we ervan overtuigd dat we een station creëren dat perfect complementair is met Qmusic.

Audio on demand & podcasts

Op de website q-downtown.be wordt ook een audio on demand catalogus aangelegd, waar alle sets van de resident-dj’s kunnen herbeluisterd worden. Binnenkort komen hier ook specifieke podcasts bij die met de Q-DOWNTOWN community ontwikkeld worden.

Q-DOWNTOWN is vanaf 25 oktober om 17u te beluisteren via DAB+ en q-downtown.be, maar ook via de Q-app en alle smartspeakers.