Pure FM kiest voor enkele aanpassingen in het programmaschema van het najaar

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf 3 september 2012 heeft Pure FM een vernieuwd programmaschema. In de ochtend krijgt ‘Snooze` (6-9u) een uitgebreid team. Het presentatieduo Vanessa Klak en Sébastien Ministru krijgt versterking van Bouchra Bat Hammou, Antal Moreau en Grégory Carette.

Tussen 9-13u is er ‘The Stereobomb` waarbij de nadruk ligt op muziek.

In de namiddag keren ‘Plastic Planet` (ma-vrij 13-16u, woe 13-17u) en ‘On n`est pas des anges` (16-19u, behalve woe) terug. Op woensdag is er tussen 17-19u ‘5 heures`. Vanaf 19u is er ‘Control Room`. Dit programma werkt met de nodige interactiviteit door het gebruik van sociale media. De luisteraars kunnen via Facebook en Twitter de inhoud van het programma gaan bepalen. De dag wordt afgesloten met ‘Drugstore` (ma-do 22-24u) en ‘Big Bang` (vrij 22-24u). Op zaterdag brengt Pure FM met ‘ Pure Trax` (20-1u) clubmuziek naar de luisteraars. Op zondag is Laurent Garnier tussen 15u en 16u gastheer met ‘It is what it is`.

Het weekend eindigt met ‘Drugstore Live` (zo 20-23u) met de nadruk op akoestische sessies en interviews met Belgische en internationale artiesten.