Primetime Communication Group neemt digitaal mediabureau INXCO over

FacebookTwitterLinkedIn

Het Leuvense communicatiebedrijf Primetime Communication Group heeft het digitaal mediabureau INXCO uit Rotselaar overgenomen.

 

INXCO, opgericht in 2000, activeert digitale marketing en communicatie bij B2B- en B2C-bedrijven. Sitebouw, online advertising, social media, e-mail- en contentmarketing zijn de expertises die INXCO hierbij inzet. Dit allemaal gebeurt onder leiding van Peter T`Hooft (foto links). Hij en zijn team zullen in de toekomst actief zijn binnen Primetime Communication Group, en dit vanuit de hoofdzetel op de Remysite in Leuven. Peter T`Hooft neemt het management op zich van de afdeling digital communication dewelke zal bestaan uit 11 medewerkers. Hij zal tevens deel uitmaken van het directieteam.

 

Primetime Communication Group is een communicatiebedrijf met verschillende afdelingen binnen het communicatiespectrum. Naast de digital-afdeling beschikken ze ook over een dienst PR, Publishing, Media, Events en Signing. Deze 6 afdelingen spelen apart of gezamenlijk in op de vraag van de klanten. Primetime Communication Group stelt momenteel 58 communicatiespecialisten tewerk en draait een geconsolideerde omzet van 9 miljoen euro per jaar.

 

Peter T'Hooft & Wouter Van Melkebeek

Van links naar rechts: Peter T`Hooft (eigenaar INXCO) en Wouter Van Melkebeek (gedelegeerd bestuurder Primetime Communication Group).