PRIME en Sporting Telenet stellen najaarsprogrammatie voor

FacebookTwitterLinkedIn

Sporting Telenet breidt dit najaar het programma-aanbod uit met een dagelijkse nieuwsuitzending Sporting Nieuws van 18u30 tot 18u45, een wekelijkse talkshow De Kleedkamer op woensdag met Luk Alloo, een nieuw basketprogramma en andere voetbalmagazines. Dit alles als aanvulling op het aanbod van live verslaggeving en samenvattingen van Belgisch en buitenlands voetbal.

 

PRIME kondigt de uitzending aan van recente buitenlandse series en de verlenging van het contract met Paramount. Dit jaar zal de rechtstreekse uitzending van de Oscar-prijsuitreiking omkaderd worden door een thematische Oscar-programmatie.

 

De programmatie is in principe allemaal voorbehouden aan de pay-tv-abonnees, uitzonderlijk worden enkele programma`s zoals het wekelijkse voetbalmagzine en de Oscar-prijsuitreiking opengesteld naar de digitale televisiekijkers.
De pay-tv kijkers waarderen dat de programma`s niet onderbroken worden door reclame. Momenteel worden er geen reclamezendtijd en andere commerciële formules aangeboden.