Aangepaste communicatie: Dr. Oetker en media-agency MediaCom tonen tv-campagne voor Ristorante pizza’s

FacebookTwitterLinkedIn

Volgens Dr. Oetker en MediaCom kun je mits een dosis aanpassingsvermogen en creativiteit een aanwezigheid bekomen die volledig strookt met het dagelijkse leven in deze crisisperiode. Dr. Oetker zet daarom de communicatie op tv gewoon verder en laat een spot zien uit een vorige campagne waarin een koppel een virtuele tête-à-tête beleeft met pizza. Een situatie die tegenwoordig zeer herkenbaar is.

Het merk bouwt zo aan hun merkbekendheid, en dat op een moment waarop concurrerende diensten als e-commerce en home delivery nieuwe proporties aannemen. “MediaCom heeft ons laten zien dat het ook in tijden van crisis belangrijk is top of mind te blijven bij onze klanten. De merkbekendheid die we vandaag in stand kunnen houden, zal in de toekomst niet meer herwonnen moeten worden als we terugkeren naar een ‘normale’ situatie”, zegt Yannick Snelders, Head of Marketing bij Dr. Oetker Belgium.

De communicatie aanpassen is momenteel wel van groot belang. Yannick: “Uiteraard was het wel belangrijk gepast te communiceren gezien de vreemde situatie waarin we ons nu bevinden. Met deze spot willen we mensen inspireren om toch samen te zijn, maar dan wel op een digitale manier.