Philip Peeters is nieuwe Managing Director bij Publicarto

FacebookTwitterLinkedIn

Philip Peeters is de nieuwe Managing Director van reclameregie Publicarto. Hij volgt Patrick Boon op, die blijft zetelen in de raad van bestuur. De nieuwe Managing Director wil blijven bouwen op de huidige fundamenten.

In b2c zijn we sterk in gezinnen, ouderen en vrouwen. In onze b2b-media focussen we dan weer op beslissingsnemers van kmo’s en grote bedrijven. Binnen deze niches willen we als regie ook verder groeien en ons marktaandeel in mediabereik vergroten. Dat zullen we doen door op zoek te gaan naar nieuwe verenigingen en ledenorganisaties die met ons willen samenwerken. We zullen ook in gesprek gaan met bestaande regies die zich bij ons willen aansluiten”, vertelt Philip Peeters.

Publicarto heeft standgehouden in uitdagende coronatijden. Daarvoor zijn we Patrick Boon en het team dankbaar”, verklaart Rudy De Hainaut, voorzitter van de raad van bestuur van Publicarto. “Nu is het tijd om vol vertrouwen nieuwe uitdagingen aan te gaan. We zijn daarom verheugd dat Philip Peeters ons vervoegt, om Publicarto als enige familieregie in Vlaanderen sterker te laten groeien. Zijn commerciële ervaring in de mediawereld en in non-profitorganisaties sluit nauw aan bij het DNA van Publicarto. Als uitgever van De Bestuurder voegt hij bovendien het enige Belgische medium voor bestuursorganen toe aan ons b2b-aanbod”, vertelt hij.