BusinessMedia is nieuwe regie voor zakelijke en financiële communicatie, o.l.v. Pia De Quint en Philip Peeters

FacebookTwitterLinkedIn

De nieuwe regie BusinessMedia is een initiatief van enkele zakelijke en financiële organisaties die hun krachten bundelen. Het gaat om ondernemersorganisatie Etion, beleggersorganisatie Vlaamse Federatie van Beleggers, kennisplatform voor raden van bestuur De Bestuurder en zakenzender Kanaal Z.

“Na de stopzetting van Publicarto hebben we met een aantal sterke nichemedia beslist om ons te verenigen op de advertentiemarkt. Door met BusinessMedia te focussen op media en events voor ondernemers, bestuurders en beleggers bereiken we een interessante doelgroep voor zakelijke en financiële merken”, aldus Philip Peeters, uitgever van De Bestuurder en medeoprichter van de nieuwe regie.

Marketeers kunnen bij BusinessMedia terecht voor contentmarketing, advertising en sponsoring van events. De dagelijkse leiding is in handen van Pia De Quint, die een commercieel verleden heeft bij Unizo. “We willen adverteerders en marketeers de kans geven om in een minder verzadigde advertentieomgeving maximale visibiliteit te bereiken. Door een alternatief te bieden voor de grote mediagroepen en toegang te verlenen tot sterke communities van beslissingsnemers, zullen onze klanten de ‘share of voice’ van hun campagnes verhogen en hun ’thought leadership’ zonder veel ruis kunnen communiceren.”

BusinessMedia commercialiseert onder andere enkele televisiereeksen voor Kanaal Z. Enkele hiervan zijn “Beleggen in 2024” (programma over trends in beleggen) en “Bestuurder op Weg” waar Kanaal Z en De Bestuurder diverse actieve bestuurders naar hun bestuursvergaderingen brengen en met hen in gesprek gaan over hun visie op goed bestuur.

Meer informatie vindt u in de MediaSpecs Database.