Nils Dero wordt Commercieel Directeur bij Pebble Media

FacebookTwitterLinkedIn

Op 15 juli startte Nils Dero als Commercieel Directeur bij Pebble Media. Hij komt daarmee aan het hoofd van het salesteam, dat hij zal coachen en begeleiden om voor adverteerders performante en creatieve digitale campagnes uit te rollen.

Dero heeft enkele jaren ervaring als Key Account Manager bij Jobat en Mediahuis Connect. Zijn keuze voor Pebble Media koppelt hij aan de vele veranderingen in de markt.

In de huidige, veranderlijke markt worden we steeds meer geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en concurrenten. Het team van Pebble Media heeft eigenschappen die het perfecte antwoord hierop vormen: dynamisme, durf en veel goesting. Dankzij hun sterke digitale platformen en intelligente data-aanpak slagen ze erin om klanten te helpen op een impactvolle manier hun doelgroep te bereiken.”

Koen Van Rhijn, CEO van Pebble Media: “Wij zien in Nils een enthousiaste professional die zin heeft om mee te bouwen aan ons verhaal. Dankzij zijn ervaring kan Nils mee denken over de evolutie van ons salesteam, de domeinen waarop we actief willen zijn en hoe we ‘easy access’ tot al onze producten creëren.