Nieuws bij Transfer: nieuw management, aanwervingen en samenwerking met Pebble Media

FacebookTwitterLinkedIn

Samenwerking met Pebble Media

Transfer stapt de online wereld in en wil video advertising op de websites van zijn zenders mogelijk maken. Het gaat hiervoor de samenwerking aan met Pebble Media. Kort samengevat zal Pebble Media dus de websites van de tv-zenders in regie bij Transfer commercialiseren. TF1 zal eind mei als eerste zender bij Pebble Media worden aangesloten, de andere zenders zullen in de loop van het jaar volgen.

Michel Dupont (General Manager van Transfer): “Bij Pebble Media hebben ze de ervaring om technisch de juiste oplossingen te voorzien, waardoor we al onze zenders kunnen aansluiten en premium online video kunnen leveren”.

Koen van Rhijn (CEO van Pebble Media): “Met veel plezier ondersteunen we Transfer met onze digitale expertise. Tegelijk versterken hun merken ons bestaand videoaanbod”.

Nieuw management

Sinds de oprichting van Transfer in 2011 is het bedrijf steeds groter geworden en nu neemt deze groei met het onlineverhaal een nieuwe dimensie aan. Michel Dupont is kersvers General Manager, hij heeft met zijn 23 jaar ervaring al heel wat kennis van de sector. Olivier Vandermeule, de voormalige Managing Director van Nielsen Audience Measurement Benelux, vervoegde het management als Research Director. Verder wordt het management aangevuld met Sales Director Laetitia De Dycker en Head of Planning Eline Hereygers. Deze twee vaste waarden waren erbij vanaf dag één. Ondertussen is Transfer ook de creatieve paden aan het bewandelen met Transfer Studios. Non-Spot Managers zijn John Smit (voormalig Commercial Director bij Foo Media) en Bert Hanssen.

Aanwervingen

Naast het management is ook het team versterkt en uitgebreid. Zo verwelkomde Transfer Driss Zerga als Financial Analyst, Thomas Luyckx als Sales Assistant en Emmanuella Manirankunda als nieuwe Planning Assistant. Lore Van der Linden leidt deze sterke groei in goede banen als nieuwe Office Manager.