Nieuwe website en identiteit voor Logic-Immo.be

FacebookTwitterLinkedIn

Logic-Immo.be, in handen van de IPM-groep, is een website met duizenden zoekertjes voor kopers en huurders. Daarnaast bevat het een blog met content over vastgoed en een papieren magazine dat tweemaal per maand verschijnt, in zes edities om heel België te bestrijken.

Het merk geeft blijk van een ambitieuze dynamiek in de vorm van een nieuwe website en identiteit. De lancering wordt ondersteund door een nationale campagne die zowel offline als online gericht is op iedereen die een pand wil kopen of huren.

Het ontwerp, het gebruiksgemak, de technologie en het surfcomfort van de website zorgen voor een compleet nieuwe gebruikerservaring. Dankzij de krachtige interface kunnen gebruikers panden zoeken op basis van een interessante plaats: een bepaalde buurt, een station, een school, een gehucht of een bekende straat. Zo wordt het mogelijk om een perimeter op de kaart af te bakenen en te zien welke panden er beschikbaar zijn.

De nieuwe Logic-Immo.be besteedt veel aandacht aan immokantoren. Op de homepage worden ze als partners aangeprezen en ze kunnen hun zichtbaarheid nog vergroten door hun aanbod op tal van premiumsites voor te stellen.

Het team van Logic-Immo.be, bestaande uit mannen en vrouwen op het terrein, is dichtbij en beschikbaar. In deze aanpak van samenwerking wordt er rekening gehouden met de criteria van iedereen om tot het beste resultaat te komen. Deze unieke positionering komt tot uiting in een nieuw motto – “Samen zoeken, samen vinden!” – en een nieuwe slogan – “Wij geven jouw projecten het mooiste dak”.

Michel Mabille, Directeur Innovaties bij IPM: “We willen gewoon dat iedereen – makelaar, eigenaar, huurder of koper – zich goed voelt bij Logic-Immo.be. Het is onze ambitie om een wereld van samenwerking uit te bouwen, niet van concurrentie.”