Nieuw: MT-TV van Publicarto, een zakelijk programma op Kanaal Z

FacebookTwitterLinkedIn

Publicarto lanceert vanaf 25 april het zakelijk weekendprogramma MT-TV op Kanaal Z. De maandelijkse afleveringen zullen zich richten op de sociaaleconomische troeven van steden. De stad Gent bijt de spits af.

Elke aflevering van MT-TV zal telkens een kwartier duren en zal de speerpunten van een stad belichten, inclusief een bezoek aan de bedrijven en organisaties die hier een bijdrage aan leveren. Hoe wordt er bijvoorbeeld omgegaan met thema’s als innovatie en duurzaamheid? Wat voor invloed heeft dit op de bedrijven die er zijn gevestigd?

Het merk MT, Management Team, wordt gemaakt voor CEO’s en zaakvoerders in Vlaanderen en Brussel en wil de leiders van vandaag en morgen inspireren. Publicarto wil van MT een multimediaal platform maken. Eerst was er het MT Magazine (2016), dan de website MT.be, de wekelijkse nieuwsbrieven (2017), social media en de MT-shop (2018). Nu is het de beurt aan MT-TV. Elk kanaal van MT krijgt een eigen invulling met specifieke content afgestemd op de doelgroep.

Informatie over reclametarieven van MT en contactgegevens vindt u in de MediaSpecs Database.