Nieuw management team bij Semetis

FacebookTwitterLinkedIn

Het Belgische data-driven digital marketingbureau Semetis stelt haar nieuw management team voor: Julien Cornet en Doriane Magnus zullen samen het bureau leiden. Beide zijn momenteel Director bij Semetis en leverden reeds een sterke bijdrage tot de groei, ontwikkeling en integratie van Semetis binnen Omnicom Media Group Belgium.

Ze krijgen de ondersteuning van drie eBusiness Consulting Managers: Glenn Vanderlinden, Maxime Vandenbussche en Julien De Visscher, die ook deel zullen uitmaken van het management team.

Sonja Klein, CEO Omnicom Media Group Belgium, legt uit: “Ik ben verheugd met de aanstelling van Doriane Magnus en Julien Cornet als de nieuwe leiders van Semetis. Ze zijn uitstekende managers en fantastische specialisten met een inmiddels bewezen staat van dienst. Samen met de drie eBusiness Consulting Managers beschikken ze over sterke troeven om de klanten te wapenen met krachtige, bedrijfsgerichte en datagerichte oplossingen. Met deze verandering betreden Doriane en Julien een nieuw tijdperk voor het bureau en zullen ze ons ondersteunen bij het voorstellen van data-driven oplossingen voor uitdagingen in digital marketing. Semetis heeft de ambitie om haar positie van best-in-class data-driven digitaal marketingbureau te bestendigen”.

De medeoprichters van Semetis, Nicolas Debray en Gabriel Goldberg, zullen hun operationele rol niet langer uitvoeren en minderheidsaandeelhouders van Semetis blijven.

“We danken Nicolas en Gabriel voor hun belangrijke bijdrage na de overname en ik ben blij met hun support voor onze verdere groei”, aldus Colin Gottlieb, CEO Omnicom Media Group EMEA. “Ik kijk ernaar uit om samen te werken met Sonja, Doriane, Julien en de rest van het Semetis-team nu we de business begeleiden naar een volgende stap.”